Астропсихолог

Даниела Ангелова

Можете да се свържете с мен чрез обаждане на телефон или вайбър 0877 810 672, както и да ми пишете на имейл: astroanalitik@abv.bg или в страниците и групите във Фейсбук. Можете да се абонирате на канала astroanalitik в Youtube и да получавате интересна информация.

Личните консултации изискват предварително записване.

spodelime

35 Коментари

  • Много благодаря и горещо препоръчвам Дани на всички, които се нуждаят от съвет или отговори в даден момент от живота си!Тя е интелигентен,чувствителен и фин човек и умее много точно да облича в думи това,което вижда и мисли.Разговорите с Дани лекуват душата!

  • Благодаря ♥️ на Дани за прекрасното отношение,внимание, разбиране и търпение.
   От първата ни среща тя ме вдъхнови към нейната вяра! Препоръчвам с двете ръце който има нужда да се довери, страхотен психолог- човек!🫶

  • Благодаря на Дани за топлото отношение, точните думи и желанието да ти покаже вярната посока. Съветите й относно използването на цветове, минерали и масла са много ценни.

  • Горещо препоръчвам Дани на всички,които искат да опознаят себе си,на тези които искат да разберат дали са на своя път,на тези които са на кръстопът и се чудят накъде да тръгнат.
   За първи път имах контакт със нея преди три години.Препоръчаха ми я две приятелки.Направи ми рожденна карта и прогноза .Когато започнах да чета …онемях…сърцето ми затупа от вълнение.Почуствах като че ли някой е влязал в душата ми и разказва за нея.Толкова силно чувство,което никога няма да забравя!Трябваха ми няколко часа за да се успокоя и продължа да чета .Четейки осъзнавах в кои заблуди живеех(сама си затварях очите за някои неща)и кои са силните ми страни,в кое съм добра и какво е благополучно да правя за в бъдеще.
   Следващата ми среща с нея беше сега,когато минавам през преломен етап в живота си!Както каза моята приятелка когато прочете хороскопа ми за тази година:”Ама тя, като че ли живее с тебе!От къде знае всичко?!😳”
   Много съм й благодарна защото ме зареди с оптимизъм и увереност в собствената ми стойност ,поглед в бъдещето и увереност,че вървя по своя път.А това е важно за всяка душа,която иска пълноценен живот.
   Не очаквайте от нея да бъде лицемерна защото ще ви каже нещата,такива каквито са!!!
   БЛАГОДАРЯ ДАНИ !!!БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !!!

 1. Прогнозите и хороскопите на Дани са изключително точни и изпълнени с мъдрост. Винаги са в десятката. Когато имам нужда от съвет, увереност в някое начинание или имам притеснение за себе си, или семейството си, се допитвам до нея. Нейното оношение е прекрасно, топло, приятелско и искрено. Горещо я препоръчвам на близките и приятелите си.

 2. Точна,ясна,изключително човечена и духовен феномен е Диди.
  Благодаря на бога че ме срещна със нея във точния момент,за което съм изключително благодарна!
  Прецизна и качественна работа във всеки един продукт който до днес съм ползвала.Астропсихологията ,нейно дело ,просто за всеки ако може би трябвало да изпробва .Ще бъде удивен😊😘😘😘

 3. Благодаря ти за направените хороскопи и за пътите,когато съм търсила отговори и ти си ми ги давала.Прекрасна,слънчева и неустоимо конкретна жена.

 4. Едно голямо Благодаря. Страхотен професионалист, страхотен човек с главно Ч.❤️

 5. Познавам се с Даниела Ангелова от около 15 години. Всяка година си правя годишен хороскоп и винаги, когато имам нужда лични консултации. Тя не е само астролог, но и много добър психолог. Приема всеки клиент лично и е много отзивчива.
  Благодаря!

 6. Една приятелка ми препоръча Дани, защото беше останала много доволна от хороскопа си. Оттогава Дани заема много важно място в моя живот като ментор, пример за подражание, астропсихолог, лечител и приятелка. Абсолютен професионалист, много деликатна и същевременно много точно уцелва къде и как имам да работя над себе си. Не си налага мнението, не осъжда действията ми и през цялото време се усеща вярата и в мен и че ще се справя. Много е мъдра и не парадира с това. Това е моята добра фея! Не се води от финансови подбуди, а от желанието и да помага на хората, които са се обърнали към нея за помощ. Дани се появи в един ключов за мен момент в живота и всеки ден съм благодарна на съдбата, че ме срещна с нея! (няма случайни неща). Препоръчвам я на 100%!

 7. В днешно време е рядкост да срещна толкова земен и позитивен човек. Като,че ли е винаги с разперени крила и в полет. Дани е един от малкото хора, които успяват да ми влязат в съзнанието, душата, сърцето и дори под кожата едновременно. Продължавам да се чудя как го прави, но осъзнавам че това е нейната малка тайна. 🙂 Да, няма случайни срещи и тя се появи в живота ми във възможно най-подходящия момент! (По-късно осъзнах,че това е бил момента…..)
  Астрологията и психологията не са това ,което бяха за мен преди нейната поява. Мога да говоря за нея и посланията й с часове и спокойно да я нарека „моят земен Ангел-Хранител“!

 8. Дани Ангелова е прекрасен и толкова сърдечен човек с невероятна дарба!Хороскопът, който ми направи даде най – ценните отговори на всичките ми въпроси и много повече от това. Помогна ми да се свържа истински със себе си и ми подейства много зареждащо и окуражаващо! Благодаря от сърце! <3

 9. Дани се появи в най точния момент в моя живот, чрез наша обща приятелка.От тогава тя всяка година ми прави годишен хороскоп и винаги мога да се чуя с нея за лична консултация.А кремовете и мехлемите, които прави са просто уникални.Дани за мен е пример как трябва да се отнасяме към себе си и околните и винаги ми е давала усещането, че мога да разчитам на нея за всичко на 100%.Благодаря на вселената, че тя се появи в моя живот ❤️

 10. Прекрасно е да се общува с такъв човек!
  Отговори подробно на всичките ми въпроси, с адекватно отношение и внимание към малките детайли. Сърдечно благодаря за напътствията, акцентирането на важните теми в този момент и посоката!

 11. Прекрасен човек, с който можеш да разговаряш на всякакви теми. Отговори на всичките ми въпроси. Усещането е за разговор между приятели. Горещо препоръчвам!!!

 12. Уникален Човек, винаги позитивна, усмихната и земна.
  Знае и умее с лекота да предразположи човек да бъде открит и да сподели .Поднася нещата по най-достъпен начин, успява да бъде разбрана и полезна.Готова да се отзове на мига с голямо желание ,невероятен професионалист .
  Дани , Благодаря че ти има , че си ми помагала когато съм имала нужда❤️

 13. Благодаря за подробните обяснения на разбираем език и съвети, който да пролижа на практика! Даниела е позитивна и отговори на конкретните ми въпроси без странични неща. Структурирано обяснява и обобщава най-важното според човека.
  Благодаря за коректността и отношението 🙂

 14. Благодаря за конкретните отговори без странични неща на въпросите ми. Даниела обяснява нещата на достъпен език. Благодаря за отношението, изчерпателните съвети и обобщения 🙂

 15. Даниела е един много топъл, чист и непринуден човек, страхотен професионалист! Разговорите с нея са изключително леки и приятни! Винаги успява да ме изненада, казвайки ми неща, които дори аз не съм осъзнала за себе си, но чувайки ги от нея ги припознавам. Винаги си тръгвам от разговорите ни спокойна, вдъхновена, окрилена, чувствам се подкрепена, разбрана и видяна! Благодаря за всичко от сърце!

 16. Прекрасен човек и специалист!Всяка сесия е
  С изчерпателна информация, съветите и препоръките който получих са изключително полезни !

 17. При провеждането на първата ни консултация създаде у мен впечатление за топъл и отзивчив човек. Съдържанието на анализа беше структурирано и прецизно изготвено, като съветите, които получих, бяха полезни за личностното ми себеопознаване и развитие. Бяха включени значими детайли, които потвърдиха неговата достоверност и спечелиха моето доверие към нея като професионалист и човек. Изказвам адмирации към таланта ѝ, който е успяла да развие и да превърне в призвание. ❤️

 18. Доста време се чудех дали да си поискам консултация, дали ще ми бъде полезно и дали ще разбера какво ми се говори в една такава консултация. Даниела ми беше препоръчана от близък човек. Отне ми повече от година да се реша. Сега не мога да си представя как ще ми мине месеца, ако не я чуя 🙂 Много земна, много топла и отзивчива като човек и същевременно много систематизирана и прецизна като професионалист. С нея имам усещането за много добра приятелка, с която не се чуваме често, но когато се чуем, все едно вчера сме се разделили.
  Информацията, която ми дава я смятам за много навременна и полезна, съветите и подкрепата й са ми много повдигащи в моментите, в които съм объркана и се чувствам ,,долу“.
  Пътя на себепознанието и себеразвитието никак не е лесен и кратък, но с нейна помощ имам усещането, че за няколко месеца ,,прескочих“ години, в които го правех сама.
  Благодаря ти, Дани!

 19. От първата препоръка бях сигурна, че ти си моят ангел в човешки облик.Благодаря за помощта и подкрепата! Благодаря за познанията и светлината,които внасяш в живота ми, за това че ми помагаш да позная сама себе си,защото „началото е в нас“!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*