Астропсихолог

Даниела Ангелова

Можете да се свържете с мен чрез обаждане на телефон или вайбър 0877 810 672, както и да ми пишете на имейл: astroanalitik@abv.bg или в страниците и групите във Фейсбук. Можете да се абонирате на канала astroanalitik в Youtube и да получавате интересна информация.

Личните консултации изискват предварително записване.

spodelime

Facebookyoutubeinstagram


24 Коментари

  • Благодаря на Дани за топлото отношение, точните думи и желанието да ти покаже вярната посока. Съветите й относно използването на цветове, минерали и масла са много ценни.

 1. Прогнозите и хороскопите на Дани са изключително точни и изпълнени с мъдрост. Винаги са в десятката. Когато имам нужда от съвет, увереност в някое начинание или имам притеснение за себе си, или семейството си, се допитвам до нея. Нейното оношение е прекрасно, топло, приятелско и искрено. Горещо я препоръчвам на близките и приятелите си.

 2. Точна,ясна,изключително човечена и духовен феномен е Диди.
  Благодаря на бога че ме срещна със нея във точния момент,за което съм изключително благодарна!
  Прецизна и качественна работа във всеки един продукт който до днес съм ползвала.Астропсихологията ,нейно дело ,просто за всеки ако може би трябвало да изпробва .Ще бъде удивен😊😘😘😘

 3. Благодаря ти за направените хороскопи и за пътите,когато съм търсила отговори и ти си ми ги давала.Прекрасна,слънчева и неустоимо конкретна жена.

 4. Едно голямо Благодаря. Страхотен професионалист, страхотен човек с главно Ч.❤️

 5. Познавам се с Даниела Ангелова от около 15 години. Всяка година си правя годишен хороскоп и винаги, когато имам нужда лични консултации. Тя не е само астролог, но и много добър психолог. Приема всеки клиент лично и е много отзивчива.
  Благодаря!

 6. Една приятелка ми препоръча Дани, защото беше останала много доволна от хороскопа си. Оттогава Дани заема много важно място в моя живот като ментор, пример за подражание, астропсихолог, лечител и приятелка. Абсолютен професионалист, много деликатна и същевременно много точно уцелва къде и как имам да работя над себе си. Не си налага мнението, не осъжда действията ми и през цялото време се усеща вярата и в мен и че ще се справя. Много е мъдра и не парадира с това. Това е моята добра фея! Не се води от финансови подбуди, а от желанието и да помага на хората, които са се обърнали към нея за помощ. Дани се появи в един ключов за мен момент в живота и всеки ден съм благодарна на съдбата, че ме срещна с нея! (няма случайни неща). Препоръчвам я на 100%!

 7. В днешно време е рядкост да срещна толкова земен и позитивен човек. Като,че ли е винаги с разперени крила и в полет. Дани е един от малкото хора, които успяват да ми влязат в съзнанието, душата, сърцето и дори под кожата едновременно. Продължавам да се чудя как го прави, но осъзнавам че това е нейната малка тайна. 🙂 Да, няма случайни срещи и тя се появи в живота ми във възможно най-подходящия момент! (По-късно осъзнах,че това е бил момента…..)
  Астрологията и психологията не са това ,което бяха за мен преди нейната поява. Мога да говоря за нея и посланията й с часове и спокойно да я нарека „моят земен Ангел-Хранител“!

 8. Дани Ангелова е прекрасен и толкова сърдечен човек с невероятна дарба!Хороскопът, който ми направи даде най – ценните отговори на всичките ми въпроси и много повече от това. Помогна ми да се свържа истински със себе си и ми подейства много зареждащо и окуражаващо! Благодаря от сърце! <3

 9. Дани се появи в най точния момент в моя живот, чрез наша обща приятелка.От тогава тя всяка година ми прави годишен хороскоп и винаги мога да се чуя с нея за лична консултация.А кремовете и мехлемите, които прави са просто уникални.Дани за мен е пример как трябва да се отнасяме към себе си и околните и винаги ми е давала усещането, че мога да разчитам на нея за всичко на 100%.Благодаря на вселената, че тя се появи в моя живот ❤️

 10. Прекрасно е да се общува с такъв човек!
  Отговори подробно на всичките ми въпроси, с адекватно отношение и внимание към малките детайли. Сърдечно благодаря за напътствията, акцентирането на важните теми в този момент и посоката!

 11. Прекрасен човек, с който можеш да разговаряш на всякакви теми. Отговори на всичките ми въпроси. Усещането е за разговор между приятели. Горещо препоръчвам!!!

 12. Уникален Човек, винаги позитивна, усмихната и земна.
  Знае и умее с лекота да предразположи човек да бъде открит и да сподели .Поднася нещата по най-достъпен начин, успява да бъде разбрана и полезна.Готова да се отзове на мига с голямо желание ,невероятен професионалист .
  Дани , Благодаря че ти има , че си ми помагала когато съм имала нужда❤️

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*