Великото съвпадение 2020

Какво ще наблюдаваме и какво ще се случи на 21.12.2020 г.

Изгрев на Юпитер в 09.54 ч. – кулминация в 14.38 ч. Залез в 19.22 ч.

Изгрев на Сатурн в 09.54 ч. – кулминация в 14.38 ч. Залез в 19.22 ч.

Планетите Юпитер и Сатурн в Козирог ще направят близък подход на 21 ви декември 2020 г. Това е най-близкият подход на планетите от далечната 1623 г. насам. Те предлагат шанс един път в живота да бъдат видими в едно и също телескопично поле. Освен това, ще образуват и съвпад с Плутон в Козирог, ще навлезем в лунна фаза – първа четвърт или Луната ще е нарастваща в първия зодиакален знак Овен (съвпад с Марс в Овен) и ще посрещнем зимното Слънцестоене в нулевия градус на Козирог.

Близки подходи на двете планети се наричат ​​велики съвпадения, защото те са най-редките от всички съвпадения между планетите, които се виждат с просто око. Рядкостта на големите съвпадения се дължи на бавното движение на Юпитер и Сатурн по небето. Сред планетите, които се виждат с невъоръжено око, те са двете най-отдалечени от Слънцето, отнемайки съответно 11,86 години и 29,5 години, за да го обиколят.

Тъй като двете планети постепенно се движат през съзвездията с различна скорост, те следват почти една и съща пътека през небето, наречена еклиптика. Периодично Юпитер настига Сатурн и го изпреварва, което води до страхотна връзка, средно веднъж на 19,6 години. Не всички тези велики връзки са еднакво драматични. Понякога се случват, когато планетите са твърде близо до Слънцето, за да бъдат наблюдавани, както се случи през 2000 г.  А в други моменти те не могат да преминат по-близо от пет градуса един от друг. Големият съвпад през 2020 г. ще бъде най-близкият подход на двете планети от 1623 г. насам и те няма да се доближат отново чак до техния велик съвпад през 2080 г.

Какво ще ни донесат всички тези забележителни космически явления?!

Всеки е забелязал, че годината 2020 е изключително особена и различна от всяка друга година. Това се дължи на много космически енергии (фактори), които водят своето начало и от 2012 година! Новото хилядолетие във Водолей начело с 2000 г.(с двойката и нулите) – даде един съвсем нов старт в живота на планетата.

А 2012 година ознаменува един тържествен финал на старото хилядолетие в Риби и началото на новото. Кулминацията на тази 2020 година също е тържествена с великите съвпади на Сатурн-Юпитер-Плутон в Козирог, зимното Слънцестоене в Козирог, растящата Луна и Марс в Овен. Това ни носи мощен „букет“ от енергии които ознаменуват огромните промени в живота на планетата. Промени в бъдеще време, които започнаха и ще продължат силно и осезаемо и през 2021 г.

2021 е годината на Юпитер и Земята!

Ние живеем в ново време, което налага изцяло ново съзнание, мироглед, възможности и начин на живот. Пробуждането на паметта е велик момент – като великият момент на съвпадите. Връзката между земния/физически свят и не-материалните висши светове става все по-ярка, ясна, визуална, отчетлива и очевидна. Човечеството прави нова еволюционна стъпка, след като планетата Земя вече направи своето квантово превъплъщение. Няма да се роди цар на земята (сравнението с витлеемската звезда на някои астролози)! Може би имаме второ пришествие, но то е в съзнанието на хората!

Няма Месия отвън, защото Христовото Съзнание зачева в съзнанието, умовете и сърцата на хората. Говорите за 5 -то измерение?! Добре, колко от тези, които говорят и пишат за него са наистина готови за там?! Духовното е нещо, за което трудно може да се говори, трудно можеш да обясниш Духа, Вярата и Посвещението. За тях трудно се говори, защото ТЕ СЕ ВЪРШАТ, ЖИВЕЯТ СЕ.

Великото Пробуждане се случва. Посвещението се случва. Всеки ще си спомни, всеки ще бъде навестен от боговете (висшите енергии/Разум), всеки ще почувства промяната в себе си. Старата епоха и с нея старият свят си отиват безвъзвратно. Бъдете благоразумни и мъдри, това не е период на сбъдване на желания или поредното очаквано чудо!

Това е време да се пробудим, защото събуждането ни отмина!

Да се пробудиш означава да усетиш духовното в себе си, да почувстваш Бог в себе си, да си Едно с Него или да Живееш наедно с Него. Времето ни на изолация свърши, Духът/Разума/Съзнанието/Силата е тук! Ние всички сме изтъкани от същите енергии, които описваме и прогнозираме…..Ние всички сме ЧАСТ от еволюцията на всички останали същества(Живот) и е време да приемем това. И да започнем да мислим, да работим, да учим, да чувстваме и да живеем в това Единство.

Огледайте се, какво създава Природата и какво създава човека?! Цялата Природа е в услуга на живота на тази планета – не само на човека! В Природата изобилства със всичко необходимо за полезен и щастлив живот, само разпределението на ресурсите е неправилно. Всеки човек трябва да заеме своето отговорно място и отношение към Природата и Живота!

Земята и Юпитер са силно свързани, звездните архитекти и математици от Юпитер са създали всички необходими матрици на Земята, а в човешкото съзнание е заложена памет която се пробужда!

Какво ще се случи физически, освен в съзнанието ни?!

Начало на много физически промени по цялата планета, възникване на скрити матрици(онези звездните) и много познание. Велика трансформация която ще е в ход през цялата 2021 г. Силно препоръчвам да се държим здраво за Природата и да се свържем силно(съзнателно) с нея. Търсете по всякакъв начин допир с природата, лечение с природата, мисъл, обич, привързаност, работа, непрекъсната взаимовръзка с нея.

Вярвайте в себе си! Не забравяйте, че сме част от всичко – планетата, природата, космоса. Живота в нас е доказателство за всичко това. Бъдете мъдри, не вярвайте в повърхностни неща и хора.

Колко е лесно и хубаво да напиша, че Юпитер ще ни донесе късмет, Плутон ще ни излекува, Сатурн ще ни запази комфорта/сигурността, а Слънцето ще ни прати всичко на „тепсия“! Лесно и невярно.

Юпитер ще ни направи по-щедри и даващи, Плутон ще разруши егоизма и всичко ненужно, Сатурн ще ни дисциплинира и развие волята ни, Слънцето ще озари сърцата ни, Луната ще ни научи на взаимопомощ, а Марс ни води по този нов път….

Честита ни революция в съзнанието, по пътя към пето измерение имаме много работа със себе си! Там мислите са чисти, сърцето е кристално и моженето е много! Там са индианците…..ако искате да разберете нещо повече за пето измерение – проучете навиците, мъдростта и уменията на шаманите! По нашите земи са се наричали знахари, богомили и други!

Великият преход на пробуждането е в ход. 

През 1623 година Вилхем Шикард изобретява изчисляващ часовник. Машината умножавала и деляла 7-значни числа!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

Този текст е обект на авторско право и препубликуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

консултации и лични прогнози, терапия, обучение:

astroanalitik@abv.bg

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

бутони към социални мрежи

Facebookyoutubeinstagram


Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*