Венера в Близнаци

Планетата Венера символизира хармонията, красотата и любовта във висшата им форма. Задава ритъм на психичните мозъчни процеси и свързва подобното с подобно.

Въпреки, че е позната като планетата на любовта, всъщност нейна основна характеристика е висшето съзнание и сърдечния център. Венера е израз на творческото и идеалистичното у човека, неговите вътрешни стремления и желание за физическо проявление. Тя е комфорт и очарование, надежда и търпение, обич и привързаност. 

Тя е тази, която подтиква и учи всеки да обикне, и да бъде обичан. 

Планетата Венера ще бъде в знака Близнаци между 24.5. – 18.6.2024 г.

Въздушната стихия на знака ще поражда лекота, безгрижност и непринуденост в любовта и партньорските отношения. Но също така изменчивост и променливост която няма да носи усещане за стабилност и сигурност в отношенията. Тъй като Венера ще прави съединения със Слънцето и Юпитер в Близнаци, това ще носи много щастливи обстоятелства и благоразположения. На индивидуално ниво всеки от нас ще се чувства особено положително зареден, оптимистично настроен, ще се чувства обичан и ще обича. 

 

Венера в Близнаци ще ни помогне да преобразуваме чувствата и желанията си. 

Венера в Близнаци със сигурност ще ни разкрие връзката между мислите и чувствата. 

През този период са удачни всякакви промени и видоизменения, които можем да предприемем или да се окажем в променливи ситуации. 

Здраве: Възможни са проблеми с централна нервна система, периферни нерви, проблеми с черва, жлъчка, кръвообръщение, невралгии, плексит, психично нервно напрежение. Удачни са упражнения/спорт, разходки, сауна, масажи, плуване, умерени физически натоварвания, ароматерапия, цветотерапия, терапия с кристали, хомеопатия, билки. 

Цветове: светлите нюанси на всички цветове – повлияват благоприятно и жизнеустойчиво.

Аромати: подходящи са масла или аромати на иланг-иланг, лимонена трева, чаено дърво, божур, мащерка – премахване на психичното напрежение, обогатяват мислите, лекуват емоционални травми, подобряват лимфната циркулация.

Кристали/камъни за периода: планински кристал – преобразува и поддържа енергията чиста. Могат да се носят още динен турмалин, сив лунен камък, розов кварц, звезден рубин – тези кристали спомагат за ясна духовна цел, балансират хара чакрите, внасят много положителна енергия.  (ако нямате сериозни познания с кристалите, бъдете внимателни)! 

Даниела Ангелова

 Астропсихолог

  0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

Виж цялата статия във видеото

социални мрежи

1 Kоментар

  1. Привет! Щом четеш това, си на правилното място! Наричам я моята астроложка, г-жа Ангелова, прекрасна и вдъхновяваща! Огромно благодаря за възможността да се докосна до този мистичен свят, благодаря за съветите, вярата, подкрепата и споделеният опит!
    Желая ви от сърце щастие, любов и изобилие!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*