Кристална вода

Структурата на минералите и скъпоценните камъни описва начина на подредба в пространството на атомите, които ги изграждат.

За кристална структура говорим, когато атомите, йоните или молекулите са подредени в пространството по определен начин (кристална решетка), характеризиращ се с повтаряемост и определена симетрия.

Кристалографията различава седем кристални системи. Под кристална система се разбира комбинацията от оси на симетрия и ъглите на пресичане помежду им в кристалната решетка.

Водата е химично съединение от два атома водород и един атом кислород съединени в ковалентна химична връзка,  при стайна температура е прозрачна течност без мирис и цвят. Чрез ковалентна връзка се осъществява свързването на атомите, както в молекулите, така и в кристалите.

Водата покрива повърхността на планетата над седемдесет процента и има три агрегатни състояния.

Кристалите имат твърда структура и едно агрегатно състояние, но имат уникални свойства чрез своите разнообразни кристални решетки. Всяко тяло има кристална структура – включително човека.

В космическите пространства и планетите също има наличие на водородни атоми, в човешкото тяло също.

Последното ми важно откритие и полезен продукт е извлек от кристална вода или вече свойствата и качествата на кристалите могат да се използват и в друго агрегатно състояние – водно!

Връзката която се получава между атомите на водата и съответната кристална решетка на определен кристал дава изключително добра симбиоза, а допирът с кристална вода се отразява меко казано отлично, както върху кожата, така и в целия човешки организъм. Доказаното лечение и терапия с кристали е ограничена в тяхното използване само в твърдо състояние.

Технологията по извличане на есенцията на даден кристал се осъществява по сходен, но различен за всеки от тях начин, според специфичната кристална решетка, аморфна структура и свойства, микро и макро кристална структура и разбира се, техните етерни(енергийни) свойства и връзки.

Седемте кристални структури са: Кубична, Тетрагонална, Хексагонална, Тригонална, Орторомбична, Моноклинна, Триклинна. Те имат(както в астрологията) съизмеримост по отношение осите на симетрия в градуси. Имат и определен енергиен (психоемоционален) характер изразен чрез геометрията и числата, каквато взаимовръзка има и в астрологията. Затова, за мен не е трудно, но е предизвикателство да открия още една закономерност и да успея да създам още един продукт, който нарекох – (извлек от Кристална вода).

Първата Кристална вода е от планински кристал, тя може да се иползва ежедневно и от всеки, без странични и нежелани реакции. Нейната способност да се свързва чрез най-външният наш орган – кожата, преминавайки през хилядите пори и стигайки до кръвния поток в организма. Терапевтичните свойства на кристалната вода не свършват с хидратация, изчистване и подържане на перфектна кожа, но и способстват върху правилната обмяна и процеси във водния електромагнитен баланс в човека. Имат отношение към всички органи и прилежащи системи в човешкия организъм, подобряват кръвообръщението и психофизиологичните процеси. Това означава, че влияе цялостно върху нашия физически организъм, химични връзки, атоми и психоемоционален баланс, ендокринна система и централна нервна система.

Има отношение към всички енергийни центрове(чакри) в тялото, изчиства, трансформира и поддържа връзките между всички тях. Тоест, всички емоционални и физически блокажи биват премахнати!

Употребата на Кристална вода от планински кристал е необходимост, а нейните уникални свойства по естествен път регулират цялостната ни енергийна и физическа система. Освен за кожата на лицето, кристалната вода се използва и за цялото тяло. Съхранена е в стъклена(естествена)среда в удобно шишенце с пулверизатор за лесна и ефективна употреба.

За повече информация относно този продукт можете да получите, като отправите запитване в сайта, пишете на имейл или се обадите по телефона.

Кристалната вода от планински кристал е напълно естествен източник на здраве, сила, енергия и красота. Атомите на кристала и водата създават нова връзка, която е в синхрон с човешката кристална решетка и енергиен(етерен)шаблон, като очиства пространствено-времевите връзки в нас. 

  • Разширява способността да поемаме и задър­жаме светлина/информация/енергия, има силно очистващо действие – физическа и емоционална детоксикация! 
  • Пречиства негативността на всички нива, пред­пазна от отрицателна енергия, очиства аурата от отровите.
  • Поощрява и усилва духовното израстване и осъзнаване, ускорява просветлението.
  • Придава емоционална стабилност, помага при всякакви физически и емоционални заболявания, ускорява оздравяването, дава подобрение на всички нива.

 

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

Този текст е обект на авторско право и препубликуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

консултации и лични прогнози, терапия, обучение:

astroanalitik@abv.bg

https://www.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

сподели ме

5 Коментари

        • Здравейте, кристалната вода има много приложения като основното е върху енергийните полета/центрове или чакри. Доказано през годините има полезен ефект и върху кожата. Вижте статията в сайта за кристална вода. Можете да получите и лична информация като се обадите на посочените координати 🙂

  1. Ползвам я редовно, препоръчвам. Даниела изготвя и други чудесни еликсири.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*