Лунни карти

Казано е: „Каквото горе – такова и долу“. 

Създаването на Лунните карти е изцяло с практическа полза за абсолютно всеки човек.

Те са в резултат на изпитани във времето знания и тяхното доказано действие.

Ние всички сме свързани с небесните тела, съдържаме тяхната енергия и си взаимодействаме в непрекъснат енергообмен. Тази взаимовръзка може да бъде съзнателна и градивна!

Когато започнеш да използваш картите, ти усилваш и канализираш своята космическа енергия, насочваш и пренасочваш този енергообмен.

Това се случва ЕСТЕСТВЕНО.

Чрез Лунните карти ще се свържеш със своята звездна матрица, ще овладяваш своето подсъзнание и съзнание, можеш да планираш всеки ден от живота си, да предвидиш нещата още в зародиш, да създадеш своя звездна проекция за бъдещето, да намираш своя път и смисъл.

Лунните карти нямат аналог. 

Те съдържат есенцията на лунните фази, кръвните групи, характера на Луната в зодиакалните знаци. В тях ще намерите подходящите цветове и успешното Мото!

Използването на картите е изключително лесно. Поглеждаш в календара деня или определен ден който те вълнува и четеш описанието. Когато го правиш всеки ден ще развиеш усет за нещата и събитията, ще развиваш интуицията и определено ще се чувстваш по-ведър и спокоен.

Ако сте решили да спазвате диета, хранителен режим, да спортувате, налага се лечение или терапия, или просто държите да сте в перфектна форма – можете да се съобразите с информацията за кръвните групи и фазите на Луната.

Когато сте несигурни или пък вдъхновени, когато сте влюбени или разочаровани, когато имате нужда от кураж или промяна, искате да пътувате или да подобрите своите взаимоотношения, каквито и желания или въпроси да ви занимават – Лунните карти имат отговор за вас!

Правилото на 3: Всеки ден според принципите в картата си създавате три желания за деня!

Така желанията са в унисон с преобладаващата енергия на трите принципа в картите.

Колкото повече -толкова повече.

Планирайте, дерзайте, управлявайте и живейте своя живот здрави, успешни и щастливи.

Пишете в коментар или се обадете на 0877 810672 сега. Количествата са ограничени!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

info@astroanalitik.eu

 

бутони към социални мрежи

2 Коментари

  1. Вълшебни карти,много ми помагат. Създадени са уникално, благодаря ти.

  2. Картите ми вдъхват увереност, а цветовете очевидно спомагат много. Научих се да си планирам нещата в желаната посока. Случват се. Заради тези карти си научих кръвната група и вече се съобразявам какво ми е най-добре. Край на безумните диети.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*