Меркурий в Лъв

Планетата Меркурий символизира аналитичните способности, преценка и разумните качества на интелекта. Той е информационен вестител и посредник, общуването и комуникацията са неговата стихия. 

Планетата Меркурий ще бъде в Лъв между 3.7. – 26.7.2024 г. 

Влиянието на знака:

В знака Лъв  енергията на планетата се проявява чрез чувството на любов, хумор и забава, шеговитост, творчески мисли, но и критичност, самодоволство, егоцентризъм, ирония. Важни са любовната сфера, творческите професии, начинания или хобита, личната успеваемост, децата и всичко което носи удоволствие и приятни изживявания.

Хубаво е през този период да погледнем откъм хубавата или забавната страна на живота и нещата, да се опитаме да бъдем по оптимистични и да творим повече красота и приятност.

Хубав период за създаване и възпитаване на деца, творчески подход към целите, позитивна настройка, облагородяване на характера и здравословна промяна в навиците, повече дружелюбност и отдаденост в партньорството и връзките. Търсете синхроничност и ще я намерите.

Меркурий в Лъв ще ни настрой на творческа вълна, ще подбуди много мисли за себе си, за личните ни успехи, личните ни отношения и подход, талантите, дарбите, уменията и способностите които притежаваме. 

Здраве: Възможни са дихателни проблеми, сърдечно-съдова система, кръвоносна система, полова система, психическа и емоционална избухливост, възприятията ни са силно подвластни на чувствата. Може да има прояви на чувство за притежание, ревност, лесна докачливост, проява на скърпеничество, ненужно разточителство, ще се провокират известни комплекси през този период.

Подходящи цветове: тъмножълт, оранжев, бежав, патладжан – спомагат за психическо разтоварване, емоционална уравновесеност, прозорливост в ежедневнието/рутината, творческа нагласа и мисли.

Кристали и минерали: Могат да се носят карнеол, слънчев камък, кехлибар, динен турмалин. Спомагат за успешност и решителност на притежателя си, подобряват емоционалното здраве.

(Ако нямате задълбочени познания за кристалите, бъдете внимателни с тяхното използване)!

Аромати: нероли, карамфил, розмарин, мандарина – тези аромати подобряват циркулацията на течностите в организма, спомагат за разрешаване на спорове, настройват позитивно и подобряват настроението.

Даниела Ангелова

 Астропсихолог

0877 810 672

консултации и терапия

astroanalitik@abv.bg

Цялата статия във видеото!

Абонирай се за канала

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

бутон за социални мрежи

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*