Метеорит

Вероятно всеки е чувал за метеорити, но малко хора знаят за свойствата им, а още по-малко, използват качествата им.

Метеоритът  или още наречен „огнебесгур“„божа сгур“„божа огнесгур“„небесна шлака“ е твърдо метеорно тяло с извънземен произход, паднало върху земната повърхност.

(Метеорно тяло е твърдо тяло с относително малки размери, което се движи в междупланетното пространство).

Метеоритите са с неправилна многостенна форма, със заоблени ръбове, покрити с тъмна кора и вдлъбнатини. Имат размери от няколко милиметра до няколко метра, тежат от няколко грама до няколко тона. Биват железни (>90% метал), железно-каменни (~50% метал), каменни (<10% метал).

Онова което ги прави толкова ценни за нас, нашето здраве и благосъстояние, е тяхното съдържание.

Метеоритите съдържат главно: силиций, алуминий, желязо, калций и кислород. Това ги доближава максимално до съдържанието на човешката клетка, което е безспорно изключително ценно.

Обикновено метеоритите са съставени от същите химически елементи, каквито има и на земята. Това са основно следните 8 елемента: никел, магнезий, желязо, силиций, сяра, алуминий, калций и кислород. Съдържат и други елементи, но те се срещат в много малки количества. Свързвайки се помежду си, тези елементи образуват различни минерали, повечето от които ги има и на Земята, но понякога се срещат и метеорити с неизвестни за науката минерали.

Ако можете да си намерите метеорит или си купите, то трябва да го поставите на най-ниската точка в дома си. Поради високоенергийната вибрация, метеоритите имат способност да преобразуват и по този начин „издигат“ ниската енергийна вълна. Различното им съдържание на желязо ги обособява като приематели и предаватели в различен процент.

Можете да носите в себе си метеорит(за кратко), ако се нуждаете от повишаване на честотната вибрация. Това автоматично подобрява жизнените показатели, психичните и мозъчни процеси, но и повлиява върху концентрацията и координацията. Използва се умерено и сравнително рядко за конкретно лечение или терапия, тъй като, самото му присъствие в дома е достатъчно.

От съпротивлението на въздуха метеорното тяло се забавя и неговата кинетична енергия преминава в топлинна и светлинна. Нещо подобно се случва(като преобразуване) в допир с личната енергия, затова не е безопасно да се използва „на сляпо“.

Метеоритите способстват духовните заложби и развиване на личните качества. Повишават будност и бдителност, запазват личната енергия и трансформират ниските(затлачени) енергии.

Хубаво е да го имате в дома си.

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

Този текст е обект на авторско право и препубликуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

консултации/диети/обучение/или терапия, пишете:

info@astroanalitik.eu

социални мрежи

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*