Новолуние във Водолей

21.1. – 29.1.2023 г.

Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални  и физиологични състояния в човека, влияе върху нашите емоции, възприемане и реакции.

Нова Луна във Водолей носи променливост, изненади и турболенция. Характерни за периода са импулсивност, непредвидимост и случайности на които да обърнем специално внимание. Трябва да сме гъвкави и настроени за нови неща, като променяме ежедневните си навици или в рутината проявим новаторство и изобретателност. Чудесно време да се научим да приемаме различното, да излизаме от собствените си рамки и ограничения, както и да търсим в другите положителни качества или умения. Със сигурност ще има напрежение което е характерно за Водолея и точно това трябва да се владее и да се използва. Не може да се контролира, затова е добре да бъдем склонни да предприемаме и вършим работата различно, да инвестираме в обучение или изграждане на навици които ще ни послужат и в бъдеще. В този знак се учим да пренасочваме енергията, вместо да я потискам (контролирам) или обезличавам. 

Новолуние във Водолей ще ни сблъска с поредица от внезапности, изненади, чувствата и емоциите ще претърпят промени, и ще ги изразим по необичаен, индиректен и/или свойски начин. Сферата на приятелските кръгове, обкръжението, средата, нововъведенията, приоритетите, връзките и взаимоотношенията, съвместните проекти или интереси, новите начинания и променените „стари“ или утвърдени – всичко това ще претърпи промяна по един или друг начин.

Фаза на нови импулси, идеи, чувствителност, намерения, желания и цели. Това е период на ново начало и начинания, нови проекти и усилия в развитие. 

Удачно време за търсене на възможности, сближаване, запознанства, нови сфери или дейности, промяна и надграждане в личностен план. Може би, търсене на благоприятност, близост, разбиране и споделеност ще се откроява и натрапва силно, или самите ние ще сме склонни да обърнем внимание на хората и нещата, които ни карат и с които се чувстваме най-добре.

Луната преминава през знаците Риби и Овен, като тяхната енергия ще донесе противоречиви по характер обстоятелства, чувства, нагласи и поведение. Периода ще ни върне в миналото по някакъв начин и в същото време ще ни насочи в правилната за нас посока в настоящето. На моменти ще се чувстваме романтично, носталгично и спокойно, а друг път напрегнати, смели, автентични и напористи. Контрасти, недоразумения, илюзии, изясняване, сънища и прозрения, объркване и яснота, нетърпение, импулсивност, търпение, чувства и страсти ще насищат това Новолуние.

Аромати и билки: розмарин, лют червен пипер, лимонена трева, карамфил, мащерка.

Цветове в оловносиво, кремаво, лилаво, тюркоазено спомагат за душевен комфорт, независимост, израстване и преодоляване, смелост и емоционална зрялост, защитеност.

Камъни и кристали: сив лунен камък, аметист, перла, сребро, турмалинов кварц

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

лични консултации/терапия/обучение с предварително записване 

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

astroanalitik@abv.bg

бутон за споделяне

1 Kоментар

  1. Страшно доволна съм от срещите ми с Вас! Обогатяват, вдъхновяват, и дават нов поглед над нещата. Препоръчвам поне веднъж годишно среща с тази невероятна жена, и консултация до звездната ви карта🤩.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*