Новолуние в Дева

17.9. – 24.9.2020 г.

Тъй като Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални състояния в човека, поради което той чувства, мисли и прави определени действия! Понякога, това че се чувстваш по определен начин – не означава, че реалните обстоятелства са в синхрон с твоето емоционално състояние и психична нагласа. 

 Период на привличане, засаждане на намерението, действия в желаната посока.

НОВА ЛУНА В ДЕВА

През този период Слънцето и Луната ще се доближат и слеят, преди да се разделят отново. Това ни носи изключително позитивна и силна енергия, която да употребим за собственото си благо. Всеки ще го направи по свой начин, като отдаде внимание, чувства и действия в различни емоции, планове, желания и цели. Зараждащата нова Луна е винаги време за повече градивност, а с наближаване на есента и равноденствието – това е пресечната точка(сечението) и на електромагнитните полюси (ин/ян). В природата и в самите нас, започва да преобладава (да е активна) женската, пасивна енергия – вътрешната пренастройка.

Новолунието в Дева ни носи промени, чийто наченки започват своето проявление, както в емоционален и психичен план, така и чрез действия, физическа активност и резултатност. Дребните елементи от които е съставено цялото са много видими и важни, обърнете им внимание. Това е чудесно време за повече грижа и отговорност към здравето и благоденствието.

До средата на Октомври ще можем да наблюдаваме все по-ясно и Марс през тази година.

Луната в Дева носи повече активност на всички нива, преобразувания, осъществяване, резултат – както от минали усилия, така и в настоящите действия. Практична насоченост, емоционална прибързаност и силна психическа активност могат да причинят излишно безпокойство, тревожност и нерешителност. Важни са средата и комуникацията, изборите и решенията които се вземат в посоката напред. Излишеството и недоимъка са крайни варианти, които могат да се уравновесят, отговорността трябва да се преразгледа.

Луната преминава през знаците Везни, Скорпион и Стрелец, това носи повишени емоции в партньорството, изчистване на недоразумения, промяна в междуличностните отношения, избирателност с която да се внимава, разкриване на истини, присъствие на неща/хора от миналото, нови познания и хоризонти.

Благоприятни цветове в зелено и кафяво. Спомагат за продуктивност, полезност и спокойствие.

Подходящи кристали планински кристал  – зареждат положително и спомагат за прозрение.

Ако нямате сериозни познания за кристалите и камъните – НЕ използвайте други. През този период са особено силно активни всички кристали и не е безопасна тяхната употреба!

Всички които си имат кристална вода, могат да я ползват и без други кристали. 

Ароматерапия – масло или аромат на лавандула – балансирано хранене и сън!

Кръвни групи 

О – висока полезност и лична отговорност

А – практичност и хъс

В – променливост и вдъхновение

АВ – творчество и познанства

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

консултации/терапия/обучение/

info@astroanalitik.eu

 

 

 

share button

Facebookyoutubeinstagram


Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*