Новолуние в Дева

15.9. – 22.9.2023 г.

Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални  и физиологични състояния в човека, влияе върху нашите емоции, възприемане и реакции.

Нова Луна в Дева ще активира емоционалните и рефлекторните нагласи, физическата активност и ще отрази фактическото състояние на организма/тялото.

Периода е динамичен и променлив, както откъм обстоятелства – така и откъм емоционални настроения, желания и състояния. Добро време за нововъведения там, където искаме да направим или се налага, искаме да приключим или финализираме, искаме резултатност и яснота. Може да се наблюдава повишена тревожност или прибързаност, което пък може да се дължи на известна неудовлетвореност, прекалени очаквания, „твърд“ график и не на последно място – желание за получаване, ангажираност от различен характер.

Новолунието е фаза на зачеване, облагородяване, ново начало и/или нов период. В тази фаза е важно равновесието на даване и получаване, привличане и отблъскване, засаждане на емоционални и чувствени „семена“, които в следващата фаза ще растат.

Луната в Дева ни носи променливост и психическа активност, което се явява в известен противовес на нейната пасивна женска енергия и това създава дисбаланс в ума и тялото. Пасивната Луна(в Дева) и Активното Слънце(в Дева) ще бъдат в пълно единство, което изисква от нас да сме в единство със себе си, каквото мислим да говорим и да вършим. Обърнете внимание на моментите в които се чувствате напълно спокойни (дори отнесени), потопени сякаш в собствената си дълбочина на душата и тялото, просто сте себе си. Както и да балансирате искам и имам!

Сферите на здравето, професията, дейностите, работата, ангажиментите, инвестициите, плановете (делови, лични, в съдружие) и перспективите, взаимоотношенията и общуването, ежедневието и навиците, чувството за дълг, лоялност, задължение, вина и очаквания е силно на дневен ред!

Луната преминава през знаците  Везна и Скорпион (ще съвпадне с Марс) и ще наложи отлагани избори и решения, действия и активност които са необходими и важни занапред. Възможни са ангажименти свързани с юридически, обществени, социални институционални структури, спазване на срокове, сватби и разводи.

Възможни са здравословни неразположения свързани с черва, стомах, черен дроб, жлъчка, панкреас, нарушен метаболизъм, хормонални нарушения, алергии, вариране на кръвно налягане, хронични възпаления, инфекции които изискват лечение. Физическите движения и умерена активност, плуване, масаж, кристалотерапия, калолечение, баланс в храненето, овладяване на емоционалните желания, спазване на своя индивидуален ритъм и баланс във всяко едно отношение ще подобрят здравето.   

Аромати и билки: масло/билки от индрише, шипка, бял равнец, невен, салвия.

Цветове в тъмнозелено, кафяво, рубинено, бяло – спомагат за душевно спокойствие, регулират физическата активност, неутрализират тревожност, събуждат заспалата духовност.

Камъни и кристали: планински кристал, цитрин, син халцедон, аметист.

 Ако нямате задълбочени знания за кристалите, бъдете предпазливи с тяхното използване!!!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

лични консултации/терапия/обучение с предварително записване. 

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

astroanalitik@abv.bg

бутони към социални мрежи

1 Kоментар

  1. Страшно доволна съм от срещите ми с Вас! Обогатяват, вдъхновяват, и дават нов поглед над нещата. Препоръчвам поне веднъж годишно среща с тази невероятна жена, и консултация до звездната ви карта🤩.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*