Плутон във Водолей

Така наречените бавни или висши планети, каквато е Плутон – имат дълготрайно влияние върху живота ни. Иначе, характера на всички планети имат своето висше проявление у нас.

Плутон е чистотата във всякакъв смисъл – характера на планетата има изключително мощно влияние върху живота на планетата, не че другите нямат, но постоянството и енергията на тази планета е огромно.

Всяка планета която прави аспект(има определена връзка) с Плутон, се проявява много по-силно и натрапчиво, и в зависимост в коя област обитават – това е мястото на напрежение и възможности, сила.

С прехода на Плутон от Козирог във Водолей бележим период на дълго подготвяна трансформация в начина на функциониране на света като цяло и отделния индивид като негова съставна част. Времето, в което заживяваме ще е пряко отражение на вътрешния мир и изкования мирогред на всеки от нас. В основата на промяната стои „почистването“, което е специалитет в палитрата на Плутон и основа за успешно ново начало. Това чистене ще има разнолики прояви за отделния индивид – всеки ще припознае своята истина чрез нужния инструмент.

Всичко във видеото

социално споделяне

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*