Практически семинари

Заповядайте на 19.10.2018 г. (петък) от 18.30 ч. на двучасов практически семинар:

Някои от нещата, които преобразуваха моя живот и много други животи са така наречените Споразумения, които сме направили изначално от съществуването си и други, които сме направили вследствие на нашето възпитание, любов, разбиране и неразбиране.

Тези Споразумения са много основни и важни, те имат практическо измерение и стойност, като ни водят по път, който желаем или не желаем. Всеки от нас живее според правилата им, много често без да съзнава или да подозира за тяхното съществуване и сила. Те са прости, но тяхното действие има огромна роля и докато не бъдат опознати от нас, не биха могли да престанат да съществуват. Те могат да бъдат променени, но не и изтрити, променени изначално. Те имат ефекта на доминото и докато не падне и последната карта, не можеш да продължиш напред.

Споразуменията които сами сме избрали, и с които живеем, ни правят щастливи или нещастни, и те зависят от самите нас. Човек трябва да се стреми да бъде такъв, какъвто може да бъде.

Позволявам си да бъда водещ и да разкажа от свой опит и приложение на Споразуменията, а също така, и от практиката си с много хора, които през годините преминаха през своята собствена трансформация и споделяха с мен своите скърби и радости. Имах и имам честта да присъствам в живота на много хора с различни занимания и професии, различни възгледи, образование, проблеми, цели, страхове, мечти, разочарования, любови, желания, развитие и път.

Позволявам си да разкажа събраната есенция от грешките, провалите, очакванията, компромисите, усилията, препятствията, волята, невежеството, постиженията, успехите и загубите, вярата и съмненията, времето от моя живот в който всяка една минута си струва.

Всяка една минута от вашия живот е ценна, уникална и неповторима. Защото животът е неповторим в своето проявление и вие никога няма да бъдете това, което сте сега.

Заповядайте на 19.10.2018 г. (петък) от 18.30 ч. на двучасов практически семинар. Ще има кратка пауза с плодове и напитки.

 

Заповядайте на адрес: 1309 София, ул.Пиротска 96 – Зали под наем update

Можете да ми пишете на astroanalitik@abv.bg или да позвъните по телефона за повече информация.

0877 810 672

Практически семинар

 

Ягоди в сметана…изключителна комбинация в синхрон с глътки шампанско. В още по-хубава добавка…хората, които споделиха с мен този момент.
Аз съм ученолюбив човек и обикновено схващам бързо и от първия път.
Имах поредната възможност да науча нещо важно…и да затвърдя нещо осъзнато.
Преподредих си приоритетите така, както много хора, които са потърсили знанията ми и преобразили живота си в абсолютна градация през годините. Те не са никак малко и за мен това е формата на успеха.
А съдържанието е в стойностните хора с които съм заобиколена и без значение колко е трудно и сложно, те всеки път пренареждат приоритетите си заради мен. Защото, аз съм приоритет за тях.
Най-важните уроци не ги учим в шумните успехи, а в тихите провали.
Глътките шампанско които отпих и ягодите със сметана бяха най-доброто за този момент. Поредният мой житейски миг, носещ ми просветление.
Понеже умея да си създавам нови Споразумения, този момент от времето се оказа най-подходящият за тях.
Наздраве за мъдростта на приоритетите и силата на онези, които я имат.

https://www.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

Практически семинар

Щастието като мисия.(не) Възможна!

Самопознанието е основен приоритет на щастливите хора.

Без опознаване на себе си, смислен и щастлив живот не е възможен. Нещата се прости, но изискват познание, внимание и отговорност. Ако човек се познава наистина, то около 90% от нещастията на този свят – биха останали в историята. Себеопознаването е път към благоденствието.

Ето ви нещо важно: Ние хората, живеем в няколко матрици, емоционална, мисловна, физическа, етерна, кетерна, духовна, все шаблони, които са взаимно свързани и като обелките на лук, сваляме пласт след пласт, докато ги изчистим. Докато стигнем до сърцевината на кристалното тяло, което е чисто и неопетнено – или това е нашата божествена матрица. Нашето зачеване започва от там и духовното ни развитие също. А от него зависи изцяло физическото здраве и щастие.

Когато съставяте многословни предпочитания или нежелани неща, вие ги вписвате/записвате в паметта и телата. Те биват обременени с времето, тъй като с нашето израстване от деца към възрастни – ние оформяме представи, гледни точки, правила, желания, догми, вярвания и традиции. Всяко едно от тези тела е запълнено с различни представи(шаблон/матрица), които желаем да преживеем, да опитаме, да усетим, да преминем, да приемем. За да се получи обратно броене и възвръщане към чистото намерение на Бог (т.е. божествената матрица) е нужно да започнете да си опростявате живота, точно така, както сте успели да си го усложните. Този процес може да бъде дълъг – но интересен и със сигурност си заслужава.

Започва се с един въпрос, който не можете да си представите докъде може да ви отведе.

  • Какъв искам да съм/да бъда?

Можете да започнете и с едно просто желание:

  • искам да съм щастлив и/или здрав

От тук нататък вашата работа е само да си отворите очите и ушите, да забележите знаците накъде ви водят.  Ще ви кажа, че със сигурност ще бъдете изненадани, къде и по какъв начин се случват нещата.

Може да се окаже, че вашето щастие няма нищо общо с това къде сте в момента, с какво се занимавате, какво имате, дали сте с някого или не.

Много е важно да сте подготвени за пътя който ще извървите – този път се нарича себепознание. Ние знаем много малко за себе си, или обикновено е грешно. Защото сме многопластови – както обясних по-горе, и е невъзможно да се познаваме напълно. Истината се разкрива всеки път когато решите да я откриете.

Хората подхождат твърде повърхностно и еднозначно към себе си и всичко наоколо. А това е така, защото не познават природните закони, човешката природа и връзката между тях. Ние научаваме важни социални, икономически норми и човешки закони, поумняваме и се справяме добре, но всичко това не е достатъчно.

Духовните закони са обратни на човешките ни разбирания. Представете си, че имате всичко желано, успешни сте, обичани, обаче не си знаете името. Вие се учите и успявате, изградили сте личността си – но не познавате същността си. Имате си личност – но нямате самосъщност (нещо като самоличност). Надявам се, че примера е разбираем.

Искам да знаете, че всяко нещо което желаете и ви е хрумнало изобщо, то вече съществува – ние не го създаваме, то е налично, просто не сме готови да го приемем и си мислим, че трябва да го създаваме!

Помислете малко: на тази планета съществува всичко от което се нуждаем, то е налично. Ние се раждаме тук в готови условия, но е наша работа и отговорност: да опазваме наличното и да подобряваме условията. Така е с нашите желания, те са плод на нашата същност и личност, понякога само на едното – а друг път и на двете.

Няма случайност – има причинно-следствена връзка и закономерност.

Човек е свободен дотолкова, доколкото познава свободата. А свободата не е нищо друго, освен истината и цялата истина. Тя се разкрива от всеки по свой „образ и подобие“, тя е на разположение и само чака да бъде разкрита. Може да четете за нея, да разказвате и да слушате, но истината за вас ще ви се разкрие по подходящ за вас начин и чрез вас.

Ваша е отговорността и усилията да ви се разкрие. Работата с подсъзнанието е важна част от себепознанието, там е складирано всяко преживяване и емоция които сте имали. Подсъзнанието може да ви помага или да ви съботира по пътя към успеха.

През целия месец Януари 2017 г. всяка събота и неделя между 11.00 – 17.00 ч. можете да присъствате на практични семинари и лекции, като се запишете предварително на посочения телефон или имейл.

В лесни стъпки ще научите:

  • как се развива самосъзнание;
  • как да се справяте с негативните емоции;
  • как да вземате правилни решения;
  • как да спрете да се самосъботирате 
  • практични и лесни упражнения за ментална и емоционална свобода;
  • лични астротестове и съвети 

и още много полезни съвети за личностно израстване, здраве и щастие.

Всеки присъстващ ще получи практичен индивидуален астрологичен съвет за новата 2017 година.

Ако имате въпроси, не се колебайте да позвъните или да пишете:

0877 810 672

astroanalitik@abv.bg

https://www.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

Център за астропсихология и астропсихотерапия

https://www.facebook.com/astroanalitik.eu/notifications/

бутон за сайт

Facebookyoutubeinstagram


2 Коментари

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*