Пълнолуние в Близнаци

30.11. – 7.12.2020 г.

Тъй като Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални състояния в човека, поради което той чувства, мисли и прави определени действия! Понякога, това че се чувстваш по определен начин – не означава, че реалните обстоятелства са в синхрон с твоето емоционално състояние и психична нагласа. 

 Период на завършеност, апогей, резултатност!

ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ

Луната в Близнаци носи емоционално общуване и връзки.

Знака Близнаци е силно свързан с информацията и комуникацията. Активен знак в активна фаза, което означава, че са възможни силни емоционални обвързаности, общуване и новини, реакции.

Пълнолунието в Близнаци е период на активна умствена и психична дейност, което се изразява в желание и нужда от разговори, общуване и комуникация, размяна на информация от всякакъв характер. Новини които пораждат и различна чувствителност и емоционална обвързаност. Възможно изясняване на неясноти, както и бурни кратковременни изказвания, обещания и тн. Важно е да се обърне внимание на качеството на комуникация, да се вземе предвид известна разсеяност и променливост, да се прояви търпение или допълнително изясняване. Лесно влизане във връзки, непостоянство и емоции, което да се прояви като следствие от натрупано в миналото – но и като начало.

Луната преминава през знаците Рак, Лъв и Дева, което носи допълнителни страсти, обостря чувството за сигурност и съхранение, личните приоритети и действия, поетите (или не) отговорности и задължения, резултатите като следствие, засяга сферите на семейството и отношенията, личните и общите приоритети, чувството за принадлежност и реализация, сферата на любовта и отношенията, сферата на здравето и ежедневието, деловата сфера.

Благоприятни цветове в  светложълт и светлолилав. Тези цветове спомагат за търпение и яснота, жизнерадост и смирение.

Подходящи кристали планински кристал, може да се комбинира с цитрин и карнеол!

Ако нямате сериозни познания за кристалите и камъните – НЕ използвайте други. През този период са особено силно активни всички кристали и не е безопасна тяхната употреба!

Всички които си имат кристална вода, могат да я ползват и без други кристали. 

Ароматерапия – аромат или масло от евкалипт – има освежаващо и антидепресивно действие.

Кръвни групи 

О  – управлявайте добре своята активност в полезни действия

А  – осъзнавайте и анализирайте емоционалните си реакции

В – овладявайте нетърпението в любими дейности

АВ – вътрешната активност употребете в градивни действия

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

консултации/терапия/обучение/

info@astroanalitik.eu

 

 

 

бутони за споделяне

Facebookyoutubeinstagram


Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*