Първа четвърт в Скорпион

5.08. – 12.08.2022 г.

Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални  и физиологични състояния в човека, влияе върху нашите емоции, възприемане и реакции.

Растенето на Луната в Скорпион ще донесе известно напрежение, контрастност и дълбока чувствителност, интуитивност, но и концентрация, усет, възможност за избор, проява на сила в избраното или решеното.  Противоположностите са неизбежни и ще се проявят в пълна сила, за да покажат своето съединение и това, че съществуват винаги заедно – но се проявяват отделно. Женската енергия е преобладаваща, което означава, че ще бъдем настроени по пасивно, отдаващо, съхраняващо и дори безразлично. Смяната в емоционалните настроения е част от опознавателната ни система и трябва да им обърнем специално внимание. 

Фаза на растене и порастване. В новолунието сме посяли намеренията, а в растенето е важно на какво отдаваме вниманието си (енергията), в какво вярваме и на какво даваме шанс да расте. Колебливост, променливост и нужда от постоянстване в целта, ако усещаме, че е важно и необходимо.

Първа четвърт в Скорпион може да ни помогне да преодоляваме трудности и пречки, да променим начините и дори решенията си, да изберем нещо различно от миналото, да си припомним важни неща и да учим или упражним новости, да имаме нови преживявания. Това с което трябва да се справяме са страстите, зависимостите, негативното в мислите и чувствата, съмненията, липсата на вяра в себе си и божествената намеса. 

През този период е удачно да се занимаваме с проблеми, трудности и въобще невъзможности, като включим интуицията, усета и вродената си способност да се свързваме с душата, магичното, тайното и скритото. Предприемачество, инвестиции, наследства, хазарт, късмет, съдружия, узнаване на тайни, узаконяване, открития, предоговаряне са част от нещата които идват на преден план. Удачно за забременяване и/или грижа за душевното и телесно здраве. 

Луната ще премине през знаците Стрелец и Козирог, като ще ни даде възможност за пътуване, запознанства, нови предизвикателства и възможности, ясна визия, практичност, приспособимост, професионална и лична реализация, сключване на договори, успешни връзки, приключения.

Аромати и билки: лавандула, липа, жасмин, теменужка, маточина, пачули.

Цветове в тъмносиньо, черно, червено спомагат за проницателност, сила, самосъхранение.

Могат да се носят злато, сребро, бял опал, тигрово око, соколово око. 

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

лични консултации/терапия/обучение с предварително записване 

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

astroanalitik@abv.bg

бутон за сайт

1 Kоментар

  1. Страшно доволна съм от срещите ми с Вас! Обогатяват, вдъхновяват, и дават нов поглед над нещата. Препоръчвам поне веднъж годишно среща с тази невероятна жена, и консултация до звездната ви карта🤩.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*