Ретрограден Меркурий и съвпад със Северен възел в Овен

Планетата Меркурий ще обърне своето движение между 2 ри и 25 ти април!

Ретроградното движение на планетата Меркурий в Овен създава или завихря особено тройно силово поле, поради съединението си със Северен лунен възел в Овен, Слънце и Хирон в Овен.

Някои астролози смятат, че лунните възли са силно свързани с кармата на човека, но аз твърдя че, лунните възли са свързани изключително със съдбата на човека!

Лунните възли имат важна роля в развитието на човека, в неговата лична еволюция, те указват нашето минало (т.е. можем да го проследим и така да открием и кармичността си), която кармичност е неизменна част от съдбата. Защото кармата не е изключение от съдбата, но не е и самата съдба на човека. Лунните възли указват и нашето настояще, давайки ни информация за възможностите и трудностите пред нас. Указват ни условията в които ще трябва да проявим или развием определени качества, защото, те са свързани с развиването на нашата лична духовна индивидуалност. Когато е намесена и кармата, тогава, именно чрез тези определени качества ще преминем и изпитанията, защото, всеки от нас следва неотклонно собствената си съдба!

Ретроградното движение на Меркурий от 2 ри до 25 ти април ще създава интензивни условия за силен духовен напредък на всеки от нас. Тези условия са свързани с личната ни съдба, което означава, че, за всеки човек условията ще са такива, които да налагат и изискват той да предприеме точно определени действия, да вземе точно определени решения, да избере точно определени неща и да случи точно каквото трябва.

Много е важно да се знае: Всяка ретроградност е различна и не създава едни и същи условия всеки път. Има прекалено много друга съвкупност от фактори, които видоизменят характера на тази ретроградност и методите всеки път са различни. (има статия за ретроградните планети)!

Лилит в Дева ще засили процесите на изчистване и трансформация, като обрисува нов път на реализация. Това ще се наблюдава както при всеки от нас, така и на социално и обществено ниво.

Даниела Ангелова

 Астропсихолог

0877 810 672

консултации и терапия

astroanalitik@abv.bg

споделяне във facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*