Сириус в съзвездие Рак

Да не забравяме, че както Земята е жив организъм и има своята орбита, съприкосновение, влияние, характер и развитие, така и всички останали звездни обекти. Да не изключваме и нас самите!

Сириус в съзвездие Рак – самото олицетворение на зараждането на човешката цивилизация. Преместването в градуси отбелязва движение, стъпка, така, както ние ходим и се движим. Всяка стъпка, освен че ни води и приближава(придвижва) към определено място, така и ни съпъстват определени условия и характер, обстоятелства и преживявания. Дотук, намирате ли логиката между нашите стъпки и тези на звездните обекти?!  И да не намирате, все едно, всяко движение води до някъде и има своето по нататъшно развитие(движение).

Ако „бащата“ е знака Козирог, то „майката“ е знака Рак – това в психологически, енергиен и философски смисъл означава, че влиянието на Сириус върху нашата планета и всички нас се изразява в основата и корените на човешката цивилизация, на личностно ниво – в женската енергия или възможността да приемаш, да се грижиш, да отглеждаш, да получаваш, да развиваш, да се свързваш, да захранваш и акумулираш, да създаваш топлина и мекота, да опазваш, да умножаваш живота и благата, да пребъдваш.

Влиянието на Сириус в Рак е постоянно и движейки се от градус в градус (тоест, стъпка напред), така и  характера бива по-силен или по-слаб през определени периоди от време.

През тази година(виж годината на Сириус), особено силно влияние ще ни оказва и неговата енергия се отразява върху нашата цялостна физическа и психоемоционална структура, променяйки изцяло нашето електромагнитно поле(магнитните полюси повече). Изместването им води до редица проблеми, най-вече от ментален и емоционален характер, а в последствие и физически.

Понякога(много често) здравословното неразположение, болка или болест не са най-лошото, което може да ни се случи и понякога дори и най-нелечимата болка/болест са лечими или са път към много по-дълбоко оздравяване на ефирните тела – което е много важно, защото, физически ще умрем, но ако сме духовни инвалиди, то нашето духовно/ефирно оцеляване е под въпрос.

Зная, че повечето хора не се интересуват дали са здрави останалите им тела(дори и нехаят за тях), но когато физически умрете, повярвайте ми, ще ви се иска да знаехте повече и да бяхте се погрижили за ефирното си здраве и благоденствие.

Промените които носи влиянието на Сириус са жизненоважни за човечеството и планетата. Като „майка“ на нашето създаване, отглеждане, грижа, любов и внимание, енергията на Сириус е свързана с нашето оцеляване и от физически характер. При изместване на магнитното поле у човека се явяват необичайни или непознати симптоми, които още повече внасят страх, стрес и депресивни състояния, които имат своето обяснение. За да можем по-добре да усвояваме енергията от космическите обекти, ние трябва да внесем едно преустройство у себе си – в ума, чувствата, поведението, навиците, да променяме бита и ежедневието си.

Като знаете какви влияния има Сириус, ще можете и по-лесно да се адаптирате към тях и да дадете възможност на себе си и другите, много по-лесно и безболезнено да променят енергийната си конфигурация.

Особено силни периоди на влияние има от началото на годината, през юни, много силно през юли, по-слабо през останалото време. Както и да се чувствате, онова което трябва да правите е желанието да се корегирате в мислите си, в чувствата, в навиците, да позволите на енергията да ви променя – това означава да се доверите и да се справите със всичките си предубеждения и предположения.

У човека, страхът от смъртта е най-силен и от него произлизат всички останали страхове за оцеляване, независимо, че си мислите за собствените страхове като нещо незначително или нямащо нищо общо със смърт. Казвам това, защото, промяната в магнитните ни полета създава усещане за опасност и психологически ескалира в най-различни страхове – но и неистови желания. Може да се чувствате застрашени по много начини и трябва да си давате сметка за тези страхове, както и за желанията си.

Промените в магнитното поле са не само в човека, а повсеместно по цялата планета. Това означава, че освен климатичните условия, природата и процесите на живота се видоизменят.

Енергията на Сириус носи възраждане, което всички ние (искаме или не) преживяваме. След средата на юни или по Еньов ден, когато Слънцето преминава в знака Рак, ще се срещнат две енергии и ще бъдат заедно до последната четвърт на юли… Лъчите на Слънцето и неговото влияние върху нас и природата ще е в своя абсолютен апогей, наравно с енергията на Сириус.

Д.Ангелова 

Астропсихолог

0877 810 672

Този текст е обект на авторско право и препубликуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

консултации/индивидуални прогнози/обучение и/или терапия:

astroanalitik@abv.bg

бутони за социални мрежи

Facebookyoutubeinstagram


Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*