Слънце в Рак

СЛЪНЦЕТО Е ИЗВОР НА ЖИВОТ

То е източник на сила и воля, творческа енергия, вроден потенциал, изразява нашата същност.

Слънцето е източник на нашата идентичност и индивидуалност, извор на живот, показва характера и качеството на нашите духовни възможности. 

Слънцето ще пребивава в този знак от 21 юни до 20 юли

Слънце в Рак ще подкрепи или раздели категорично всяко наше решение, мисъл, емоция и чувство. Ще му придаде доза сетивност и отлична интуиция или силен определен инстинкт. Рака засяга в човека чувството му за съвместимост и принадлежност, майчинството и гриживността, отношението към себеподобните си. Това означава че, интуитивно или инстинктивно ще търсим душевни качества или тип емоционалност по съвместимост и това ще е силен ориентир за вземане на решения. Означава още че, ще търсим чрез чувствата средата или хората, работата, нещата към които имаме усещане за принадлежност. Ще сме особено чувствителни към отношението на околните към нас и нашите потребности. А себеподобието не се изразява само в човешката ни природа, но и в духовната му същностна природа, т.е. отношението ни към всички живи същества!

Майчинството не се изразява единствено в това да родиш и отглеждаш деца, а в чувството ти за съпричастност, грижа и нежност към всяко живо създание, било то човек, животно или растение. 

Категоричност е характерна черта на знака и за хубаво, и за лошо. Кардиналните знаци винаги засягат качествата, затова през този период забелязвайте какви качества притежавате, развили сте, и какви трябва да развивате. Качеството се отнася и за нещата, и за природата.

Слънцето в Рак ще е в съединение с Венера и Меркурий, което има положително влияние върху нашите сетива, мисли и чувства. И точно в любовта, намеренията и връзките ще има кардинални условия или решения. 

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми, хронични възпаления, повишен апетит, проблеми с отделителна система. Силните емоции могат да нарушат хормоналния баланс. 

Кристали и минерали за периода – аквамарин, гранат, смарагд, розов кварц, планински кристал. 

За тези които си имат кристална вода – да я използват сутрин. 

Подходящи цветове за периода: тъмносин, виненочервен, оранжев, перлен – помагат за балансиране на психоемоционалното състояние, спомагат за интуитивно разбиране.

Подходящи аромати за периода: аромат или етерични масла от здравец, ветивер, евкалипт.

Цялата статия във видеото

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

бутони към социални мрежи

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*