Юпитер в Близнаци

Планетата Юпитер се настанява в знака Близнаци от 26 май 2024 до 10 юни 2025 г., като ще е ретроградна между 9 октомври 2024 и 4 февруари 2025 година.

Юпитер в знака Близнаци ще раздвижи нашето съзнание, ще размести много мисловни пластове и убеждения и ще ни предостави ново качествено съдържание. Характера на планетата в този знак бележи променливост по отношение на знанието, образованието и общуването изобщо. Социалните форми и норми на комуникация и използване на информацията ще претърпят голямо разтърсване. 

Близнаците символизират смъртния и безсмъртния човек, като първия се смалява, а втория расте. Съзвездието илюстрира пред нас растящото могъщество на духовния живот и намаляващата сила на личността. 

 

Юпитер в Близнаци ще размива всяка човешка цел, заради нарушените умствени способности – като привичка и начин на мислене.

По време на своята ретроградност/9 октомври тази година- 4 февруари 2025/4 месеца/ наравно с ретрограден Нептун, Плутон, Уран и други, планетата Юпитер ще изкара от дълбините на човека онова…….

 

Цялата статия във видеото

Даниела Ангелова

 Астропсихолог

  0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

spodelime

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*