Марс в Близнаци

Планетата Марс символизира движение и активност.

Планетните характеристики имат своите енергийни съответствия в природата, човешкия организъм и кръвните групи.

Планетата Марс ще бъде в знака Близнаци между 21 юли и 5 септември 2024 год. и ще направи съединение с Юпитер

Енергията на Марс в Близнаци се проявява променливо и ще трябва да бъдем гъвкави и адаптивни. 

Марс действа като „емоционален нагревател” в човека, той раздвижва, придвижва определя скоростта на движение – както в човешкия организъм, така и в нашите действия които извършваме.

Променя се и сферата на влияние, Близнаците ще ни занимават повече с комуникацията и общуването, планирането и търсенето на начини на постигане на целите.

Тъй като Марс ще си партнира с Юпитер в Близнаци, това може да е наситен период на промени от желан и нежелан характер.

Със сигурност бързо могат да се постигат цели и желания, но пък трудно да се задържат резултатите. Промяната в съзнанието на хората (виж Юпитер в Близнаци) което е малко по-дълъг процес, наравно с действията които всеки прави, ще доведе до известна неразбория, нетърпение и напрежение.  

Марс в Близнаци ще ни помогне да „осветлим” някои свои знания и незнания, ще ни припомни минали проекти/цели или занимания(неща които сме учили, работили, правили или сме искали да правим).

Марс в знака Близнаци ще ни свързва точно с това – с което ние възнамеряваме да се свържем и постигнем. Променете това което зависи от вас и намерете смисъла на онова, което не можете да промените!

Задълбочете се в знания и общуване които ви привличат, надграждат и ви носят полезност и високо качество. Изгладете недоразуменията най-вече в себе си и всичко останало ще придобие друга визия и смисъл за вас.

Здраве: Марс в Близнаци провокира много сериозно централна нервна система и психичната(нервната) енергия в човека. Може да имаме висока усвояемост и преработка на информация и храни. Прекалено или неуместно любопитство, разсеяност, психическо и физическо напрежение, проблеми с гърба, плексити, обостряне на дихателни проблеми, както и хронични проблеми, невралгии. 

Хубавото е, че чрез промяна (дори и малка) в ежедневните си навици и обичайна рутина, могат да дадат подобрение на всички нива.

Подходящи цветовесветлосин, лимоненожълт, атрацит – спомагат за гъвкавост, приемственост, наблюдателност, обективност.

Аромат/масло ванилия, жасмин, бял бор, липа – спомагат за емоционално равновесие, повишен имунитет, проява на самостоятелност. 

Подходящи кристали: седеф, перли, сив лунен камък, авантюрини – помагат за добра памет(възвръщане на спомен), интуитивно разбиране, духовните цели.

Винаги бъдете внимателни при използването на кристалите и минералите.

Даниела Ангелова

 Астропсихолог

0877 810 672

консултации/обучение/терапия:

astroanalitik@abv.bg

Тази статия е обект на авторско право и публикуването отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

spodelime.com

1 Kоментар

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*