Пълнолуние в Близнаци

8.12. – 16.12.2022 г.

Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални  и физиологични състояния в човека, влияе върху нашите емоции, възприемане и реакции.

Пълнолуние в Близнаци носи силна променливост по отношение на емоции и мисли. Това може да доведе до пълна промяна в плановете, разговорите и общуването. Не са изключени непредвидени случки, породени от определена информация и нейната интерпретация.  

Фаза на получаване, постигнатост, резултати. Обмяна на чувства и мисли, диалог, емоционално общуване, комуникация която е „плод“ на предишни усилия или преживявания. Пълнота.

Удачно време за ориентация или преориентиране, пренастройка или отдаване на емоции, чувства, проява на гъвкавост и изобретателност. Периода изисква устойчиви намерения и предлага разнообразни начини за постигане на желаното или избраното. Променливите емоционални състояния могат да доведат и до прибързани изводи или решения, известно непостоянство, но и да откроят разликата между временно и постоянно. Близнаците са добри свързочници, така че, нашите чувства, мисли и желания ще намерят вярното място и хора. Заради съвпада на Марс в Близнаци, такива ще са и нашите действия, постъпки, общуване и резултати. 

Луната преминава през знаците Рак и Лъв, и тяхната енергия със сигурност ще подсилва емоциите, желанията и чувствата, особено що се отнася до сферите на дома, семейството, онези които усещаме близки, любовта, приятелството, пътуванията, онова което обичаме, което ни е любимо, което ни е важно и ценно.

Аромати и билки: лайка, маточина, мирта, индийско орехче, сандалово дърво.

Цветове в светлосиньо, светлорозово, сиво, тъмнозелено спомагат за повече увереност, постоянство, гъвкавост, нежност, подходящо проявление на чувствата и желанията.

Камъни и кристали: опушен кварц, тюркоаз, бял седеф

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

лични консултации/терапия/обучение с предварително записване 

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

astroanalitik@abv.bg

бутон за социални мрежи

1 Kоментар

  1. Страшно доволна съм от срещите ми с Вас! Обогатяват, вдъхновяват, и дават нов поглед над нещата. Препоръчвам поне веднъж годишно среща с тази невероятна жена, и консултация до звездната ви карта🤩.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*