ПЪЛНОЛУНИЕ В РИБИ

21.9. – 29.9.2021 г.

Луната не е пряк наместник в действията и събитията, а пряк причинител на психоемоционални състояния в човека, влияе върху нашите емоции, възприемане и реакции.

Пълната Луна е период на допълване, приближаване, пълнота!

Рибите се характеризират с обединяваща, изпълваща и обобщаваща енергия. Те съдържат противоположностите и контрастите, приливите и отливите, онова което сме преживяли и непреживяното, хубавото и лошото, слънчевото и мрачното, променливостта, изменчивостта и преходността.

Това е период на приключване и развитие, време в което имаме привличане, близост, сливане и  разкриване на онова което съответства на нашите цели, път, посока, намерения, желания и мечти. Време на припомняне, спомени, подсъзнателност и висша съзнателност, преход между старото/познатото и новото и непознатото, мост между световете, трансформация.

Време на преобразуване – като вземем предвид и останалите планетарни влияния (rНептун в Риби), период на освобождаване от ненужното, старото, несъщественото, илюзорното и фалшивото.

През този период възможностите са свързани с изчистване, приключване, осъзнаване, повторения от миналото, втори шанс, преодоляване на пречки, превъзмогване на страхове и трудности, избор, ново начало и разгръщане на вътрешната ни сила. Намерете подобието и различието първо в своите мисли и представи, убеждения и вярвания, очаквания и реализация, а след това и в случките, обстоятелствата, желанията и намеренията си – към какво сте насочени, какви са понастоящем проблемите или трудностите ви, какво ви харесва и какво не ви харесва, огледайте емоционалното си състояние – повече се чувствате щастливи или нещастни, какви хора присъстват в живота ви, какви теми ви интересуват, какви усилия полагате и тн.  Правете взаимовръзка между себе си и нещата.

Времето ще е пълно с изненади, случайности, повтартности, няма да липсва непредвидимост и обърканост. 

Планетата управител на Рибите – Нептун и нептуновата енергия се проявява в сърдечната (втора) чакра на менталното тяло и четвърта чакра във физическото ни тяло. Затова са възможни объркани мисли, променливи емоции, усещане за тягост или тежест в областта на слънчев сплит и сърдечната област, прекалена чувствителност и сълзливост или пълно безразличие, студенина. Наистина са много вариантите по които може да се усети нептуновата енергия, но характерното за нея е, че отваря сърдечните висши сетива в човека!

Благоприятни цветовелилав и жълт. Тези нюанси спомагат за душевна откритост и яснота в личното ни проявление, зареждат позитивно, спомагат за емоционално равновесие.

Подходящи кристали – планински кристал /който си има кристална вода да си я ползва/, а също и лабрадорит – свързва емоционалното и менталното тяло с личната ни мисия, премахва объркването!

Ако нямате сериозни познания за кристалите и камъните – НЕ използвайте други. Кристалите са силно активни и тяхната употреба не е безобидна!

Ароматерапия – масло или аромат на индрише – освобождава подтиснати емоции, зарежда позитивно и дава тласък напред.

 

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

за лични консултации/терапия/обучение с предварително записване 

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

info@astroanalitik.eu

бутон за споделяне

Facebookyoutubeinstagram


Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*