Слънце във Везни

СЛЪНЦЕТО Е ИЗВОР НА ЖИВОТ

То е източник на сила и воля, представлява творческата ни енергия, изразяването на нашата същност и личност.

Слънцето е източник на нашата идентичност и индивидуалност, извор на живот, за това кои сме и какво правим, показва качеството на нашите духовни възможности. 

Слънцето навлезе в кардинален въздушен знак Везни и по този начин, ние ще бъдем „снабдени“ с определен вид енергия, която възприемаме в себе си и предаваме на околните. Нашата визия за света и нещата е обагрена от характера на този знак, латентни качества, потенциал и способности се активират и проявяват.

Нашата психоенергийна система е повлияна от природните стихии и се променя според слънчевия ритъм.

Природните стихии символизират 4 -те нива на съзнание:

огън – идентичност (витално тяло – истината и представите за себе си и света)

въздух – мислене (ментално тяло – оцветява се от мислите)

вода – емоция (емоционално тяло – насоченост и интензитет на емоцията)

земя – действието (физическо тяло – физическото действие осъществявано от мозъка и нервната система)

Слънце във Везни ще провокира нашите взаимоотношения, чувства, връзки и партньорства Ще ги синхронизира понастоящем с действителните обстоятелства, случки и възможности, ще засегне изградените навици, мисли, представи и преживявания в партньорствата, приятелствата и социалната ни среда. Може да ни подтикне към преоценка и промяна в поведението, желанията и потребностите що се отнася до любовните, брачните отношения и съдружията от всякакъв характер.  

Везните ще ни помогнат да категоризираме, организираме и реорганизираме своите социални, лични предпочитания, взаимоотношения и партньорства. Като кардинален въздушен знак ще спомогне за деликатно(и не толкова) отдръпване или сближаване.

Този период носи възможност да обърнем внимание на собствените си потребности и желания в социалната си група и среда, обкръжението около нас и нашите взаимоотношения. Везните помагат човек да забелязва своето поведение и неговото съответствие или разделение в средата която обитава – живее, работи, забавлява се, ангажира се и т.н. Как си взаимодействаме в група, как си партнираме, общуваме, обичаме, страдаме, радваме се, творим, работим, изграждаме се едни други или „потъваме“ заедно. Също така, знака засяга всичко свързано с административни ангажименти, срокове за изпълнение, брака, разводите, бизнес съдружията, екипната работа и отговорности. 

Слънце във Везни носи носи повече лекота при вземане на окончателни решения, повече настойчивост и дори крайност в поведението. На ниво ум и чувства могат да се породят също две крайности – оптимизъм или песимизъм, което да доведе до излишна тревога, мнителност или безхаберие и наивност.  

През периода на Слънце във Везни можем да прекратим лоши взаимоотношения, да изгладим недоразумения, да създадем нов тип връзки, да сключим брак, да се разведем, да започнем бизнес отношения, да се сдружаваме и свързваме с подходящите за нас хора и обстоятелства.

Възможни са здравословни проблеми свързани със стрес, напрежение, нерешителност, страхове които рефлектират върху централната нервна система, бъбреци, далак, щитовидна жлеза, пикочни пътища, а също и върху чувството за самостоятелност, увереност, принадлежност, приемственост, последователност, възможни са нарушения на съня, психическо и нервно напрежение, слаба физическа активност. 

Цветове в розово, кафяво и златно спомагат за повече нежност, деликатност и решителност.

Кристали и минерали – могат да се носят смарагд, пирит, восъчен кехлибар, злато.

За тези които имат кристална вода – да си я използват!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

социални мрежи

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*