Слънце в Лъв

СЛЪНЦЕТО Е ИЗВОР НА ЖИВОТ

То е източник на сила и воля, представлява творческата ни енергия, изразяването на нашата същност и личност.

Слънцето е източник на нашата идентичност и индивидуалност, извор на живот, за това кои сме и какво правим, показва качеството на нашите духовни възможности. 

Слънцето навлезе в огнен неподвижен знак Лъв и по този начин, ние ще бъдем „снабдени“ с определен вид енергия, която възприемаме в себе си и предаваме на околните. Нашата визия за света и нещата е обагрена от характера на този знак, латентни качества, потенциал и способности се активират и проявяват.

Нашата психоенергийна система е повлияна от природните стихии и се променя според слънчевия ритъм.

Природните стихии символизират 4 -те нива на съзнание:

огън – идентичност (витално тяло – истината и представите за себе си и света)

въздух – мислене (ментално тяло – оцветява се от мислите)

вода – емоция (емоционално тяло – насоченост и интензитет на емоцията)

земя – действието (физическо тяло – физическото действие осъществявано от мозъка и нервната система)

Слънце в Лъв ще провокира нашите представи, желания, въображение и реалност. Засяга социалната ни страна, ролите които избираме, начините за постигане на целите, качествата на характера и чувствената ни природа. Активира способността да творим, изобретяваме, развиваме и да променяме гледната си точка. Любовта се проявява чрез потворими и неповторими случки и преживявания, желание за себереализация и проява на уникалната индивидуалност.  

Лъва ще изостри преобладаващите чувства и емоции в нас. Ще даде възможност за проява на социалната личност и духовната същност в човека. Желание за повече приятни занимания, почивка, общуване, лежерност, творческа изобретателност, чувство за хумор, любов, непринуденост, приятелство, сърдечност и духовно обновление.

Този период носи възможност за себереализация и себеактуализация, като се изхожда от нивото на съзнание, опитност и желание за надграждане. Любопитство, страсти от всякакъв характер, капризност, любвеобилност, себесъхранение, егоистичност, но и раздаване, отдаване на онова което обичаш. Възможни са натрапчиви емоционални настроения, повишена чувствителност, нетърпимост, фиксиране в проблеми или мечти без ясна визия за решаване или случване. Лъва ще обостри страхове – скрити и явни, ще повиши нерешителността, съмненията или пък вярата.  

Слънце в Лъв носи много мъжка енергия – това означава да отдаваш, да запленяваш, да мотивираш, да даваш, да твориш и да създаваш. Затова е много важно всеки да преценява какво дава и какво очаква, какво твори непрекъснато в мислите и действията си! Обичайте и се радвайте, мечтайте и поемете отговорност за случването.

Възможни са здравословни проблеми заради емоционални разочарования и прекомерни желания, нетърпение и страхове, сърдечно-съдови неразположения, вариране на кръвно налягане, нарушения на съня, психическо и нервно напрежение, обостряне на хронични проблеми. Пазете се от крайности и търсете баланс във всичко.

Цветове в златно, оранжево, бежово ще спомогнат за сила, гъвкавост и равновесие.

Кристали и минерали – могат да се носят цитрин, кехлибар, восъчен опал.

За тези които имат кристална вода – да си я използват!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

споделяне във facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*