Слънце в Стрелец

СЛЪНЦЕТО Е ИЗВОР НА ЖИВОТ

То е източник на сила и воля, представлява творческата ни енергия, изразяването на нашата същност и личност.

Слънцето е източник на нашата идентичност и индивидуалност, извор на живот, за това кои сме и какво правим, показва качеството на нашите духовни възможности. 

Слънцето навлезе в подвижен огнен знак Стрелец и по този начин, ние ще бъдем „снабдени“ с определен вид енергия, която възприемаме в себе си и предаваме на околните. Нашата визия за света и нещата е обагрена от характера на този знак, латентни качества, потенциал и способности се активират и проявяват.

Нашата психоенергийна система е повлияна от природните стихии и се променя според слънчевия ритъм.

Природните стихии символизират 4 -те нива на съзнание:

огън – идентичност (витално тяло – истината и представите за себе си и света)

въздух – мислене (ментално тяло – оцветява се от мислите)

вода – емоция (емоционално тяло – насоченост и интензитет на емоцията)

земя – действието (физическо тяло – физическото действие осъществявано от мозъка и нервната система)

Слънце в Стрелец ще провокира подсъзнателните процеси, ще подсили стремежите и желанията, психическата и емоционална активност, готовността за физическо действие. Цялата ни енергийна система ще работи на високи обороти и това води до силни, променливи и непредвидими усещания, настроения, поведение и действия. Водеща е дълбоката същност на човека, неговата личностна идентификация и себеусещане, като всичко това може да се „сблъска челно“ със социалната му обвързаност, възпитание, оценка, логически изводи и въобще илюзията на света отвън. Както и може да се намери сходност и „сцепление“ между човешката и духовната му природа(същност, дадености, принадлежност, качества, съдба).

Стрелеца ще ни помогне да бъдем любознателни, питащи, проучващи, ангажирани повече със собствените си „счупени парчета“ и начините за тяхното изцеление. Можем да открием и други като нас, можем да преодолеем външните различия или определени представи, като усетим и „видим“ човека или нещата в истинската им светлина(същност).

Този период носи възможност за желани промени, набавяне на знания, преживявания, упражняване на наученото, установяване на нова или съществуваща опитност. Стрелеца помага човек да познае себе си, както и да разпознае своя двойник, второ „Аз“, сродна душа.

Слънце в Стрелец ще подсили въображението, представите, умствените и емоционални нагласи у човека. Може да създаде известно напрежение, нетърпение, прибързаност и желание за различни преживявания. Заспалата духовност се пробужда и иска внимание.   

През периода на Слънце в Стрелец можем да имаме повишени желания, завишени очаквания, дълбока чувствителност, бързо променящи се настроения, трудно фиксиране в целите. Сферата на знанието и познанието, взаимоотношенията и връзките, пътуванията и кореспонденцията са важни и силно застъпени. Представите и моделите във всеки от нас ще търпят промяна. 

Възможни са здравословни проблеми свързани с прекалени желания, тревожност, безсъние, непостоянство, емоционални депресивни настроения, проблеми с бъбреци, далак, метаболизъм, кости и сухожилия, жлъчка, проява на различни страхове и притеснения, както и силно желание за успех, изяви, които ще рефлектират и върху физическото тяло и поведението, има известна непредвидимост с която трябва всички да се съобразим. 

Цветове в магента, зелено и златистокафяво спомагат за баланс, търпение, спокойствие, постоянство.

Кристали и минерали – могат да се носят планински кристал, черен опал, бял лунен камък.

За тези които имат кристална вода – да си я използват!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

бутон за сайт

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*