Слънце в Стрелец

СЛЪНЦЕТО Е ИЗВОР НА ЖИВОТ

То е източник на сила и воля, творческата ни енергия, вроден потенциал, изразява нашата същност.

Слънцето е източник на нашата идентичност и индивидуалност, извор на живот, за това кои сме и какво правим, показва качеството на нашите духовни възможности. 

Слънцето навлезе в огнен подвижен знак Стрелец и по този начин, ние ще бъдем „снабдени“ с определен вид енергия, която възприемаме в себе си и предаваме на околните. Нашата визия за света и нещата е обагрена от характера на този знак, латентни качества, потенциал и способности се активират и проявяват.

Нашата психоенергийна система е повлияна от природните стихии и се променя според слънчевия ритъм.

Природните стихии символизират 4 -те нива на съзнание:

огън – идентичност (витално тяло – истината и представите за себе си и света)

въздух – мислене (ментално тяло – оцветява се от мислите)

вода – емоция (емоционално тяло – насоченост и интензитет на емоцията)

земя – действието (физическо тяло – физическото действие осъществявано от мозъка и нервната система)

Слънце в Стрелец със своята огнена стихия ще ни въведе в психичното, идейното, виталното собствено, но и колективното силово/енергийно/ поле. Това означава, че много силно ще се влияем от мнението, представите, идеите и психологическите модели на другите, нашите убеждения и вярвания, принципи и философия които са в резултат на личностната ни ценностна система. Виталната активност е висока и преплетена през собствената ни чувствителност, както и чувството/усещането за добре и зле, оптимистично и песимистично, близост и отчужденост. 

Силата на вродената енергичност и тип виталност на всеки човек са от съществено значение през този период. Житейската нагласа/философия и стремежа за проявление са основни източници и мотиватори.

Повишени страсти и емоции, психическа активност може да поражда натрапчиви (или хаосни) мисли, идеалистични проекти, илюзорни представи и повишено чувство за контрол. Стрелеца като знак на житейската философия ще изискват от нас да сме внимателни към своите мисли (оптимистични и песимистични), към своите страсти (желания), представите (модели), очакванията и оценките (себеоценка), какви са нашите естествени сили и слабости/умения, качества/. Силно влияние от социалните /колективните/ нагласи, мнения, съвети, доверие и променливост.

Енергията на Стрелеца ще спомогне да осъзнаем, усетим, сънуваме, да получим информация и прозрем своята вродена житейска философия и стремеж, естествените потребности и социалните изисквания, личните намерения и моделите в които сме възпитани (и следваме), коя е нашата лична мотивация и начини за изразяване, вътрешен морал.

В този знак можем да преподредим силата на съзнание/подсъзнание/самосъзнание и свръхсъзнание!

 Всичко свързано с проекти (лични, бизнес, делови), обучение, надграждане, житейска промяна (в себе си), пътувания, срещи, размяна на информация, търговия, предприемачество, инвестиране, допълване, нови начинания и разрастване от всякакъв характер са приоритет.

Кристали и минерали – рубин, розов ахат, син халцедон, слънчев индигов камък . (ако нямате задълбочени познания за кристалите и минералите, бъдете предпазливи).

За тези които имат кристална вода/розов кварц/ – да си я използват!

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

бутон за сайт

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*