Слънце в Телец

СЛЪНЦЕТО Е ИЗВОР НА ЖИВОТ

То е източник на сила и воля, творческа енергия, вроден потенциал, изразява нашата същност.

Слънцето е източник на нашата идентичност и индивидуалност, извор на живот, показва характера и качеството на нашите духовни възможности. 

Слънцето ще пребивава в този знак от 20 април до 20 май

Слънце в Телец ще ни приканва към спокойствие и търсене на душевен комфорт. Ще провокира усещането ни за материална и физическа сигурност, активизирайки личните ни психоемоционални настройки. Това означава че, ние ще имаме желания и цели свързани с осигуряване на финансова, материална и морална подкрепа, възможности и среда. Всеки от нас има различна представа и усещане за сигурност – независимо, дали тази сигурност е свързана с физическо или психическо оцеляване и растеж. Всеки от нас има различно усещане за успех или провал – но и двете (и успеха, и провалът) са част от нашето психоемоционално равновесие. Когато този баланс е нарушен(неравнопоставен), човек изпитва или душевен стремеж подтикнат от успеха, или душевна тревога подтикнат от провала. В знака Телец, ние се занимаваме с тези усещания и това равновесие, като се стремим да съхраним положителните емоции и оптимистични настройки.

Слънце в Телец подсилва желанието за съхраняване, отлежаване и натрупване, желание за производителност и плодородие във всяко едно отношение. Така че, психически и физически ние ще сме насочени в изобилието и начини – как да го постигнем. Търпението е силна характерна черта и за хубаво, и за лошо.  

Емоционалните желания и чувствата могат да ни мотивират и да намерим верните стимули за лично благоденствие и натрупване на лична сила. Ползотворност можем да намерим във всяка ситуация, независимо дали е приятна или неприятна. 

Заради близостта и съвпад с Уран и Юпитер в Телец, енергията на Слънцето в Телец ще ни помогне да наблегнем на своето лично здраве, навици, приоритети и благополучие. Висока чувствителност на моменти, душевни импулси на които да обърнем внимание. Може да има рязка промяна в набелязаните цели или начините им на постигане. Със сигурност ще искаме повече от друг път – да бъдем здрави, удовлетворени, реализиращи се и обичани.

През този период е подходящо да преразгледаме личните си удобства и неудобства, както от материален, така и от психоемоционален характер. Какво сме натрупали в главите и домовете си, във връзките и взаимоотношенията си, какво пазим настойчиво -дори и да не ни трябва.

Здраве: Възможни са внезапни възпалителни процеси, обриви, проблеми с черва, стомах и стомашни неразположения, както и промяна в апетита (може да нарасне или да отслабне). Не са изключени проблеми със щитовидна жлеза, гърло, гласни струни, сливици, респираторни проблеми, вариране на кръвно налягане.

Кристали и минерали за периода – смарагд, карнеол, черен турмалин, син халцедон. Спомагат за интуитивно разбиране, емоционален и психически баланс, подобряват кръвообръщението, изпълват ни с любов и разбиране. (ако нямате задълбочени познания за кристалите и минералите, бъдете предпазливи).

За тези които имат кристална вода – да я използват вечер преди лягане. 

Подходящи цветове за периода: зелен, розовочервен, бял, тъмнолилав – спомагат за изчистване на натрупан емоционален „багаж“, отключват определени спомени с ясно послание.

Подходящи аромати за периода: етерично масло от ветивер, аромат на бял люляк, пероника – облекчават физически и душевни болки, балансират кръвния поток и енергия в тялото.

Даниела Ангелова

Астропсихолог

0877 810 672

консултации/терапия/обучение

astroanalitik@abv.bg

Този текст е обект на авторско право и публикуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

https://web.facebook.com/DanielaAngelova.astrolog/

сподели бутон

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*