Щастието е състояние

Астроанализата е път към успешна терапия

Емоционалната зрялост при повечето хора не е настъпила, но тя няма и да настъпи от „самосебе си“. Трябва да стане ясно, че терминът „зрял човек“ не зависи от неговите навършени години, а от неговото достигане до психоемоционална зрялост. Първото и второто имат малко общо.

В човешката ни природа е да бъдем умни спрямо едно, и глупави спрямо друго нещо. Това е нормално, тъй като е въпрос на различни условия, възпитание и житейски опит. Психологическата и емоционална зрялост се градят постепено и постоянно през целия живот. Съществуват два начина на обучение: съзнателно доброволно и по необходимост/насила.

Има достатъчно научни, алтернативни, „самоуки“ методи за придобиване на психоемоционална зрялост. Без значение е кои от тези начини ще избере човек, важни са единствено добрите резултати.

Всяко научно или алтернативно откритие има за цел да ни образова и научи как да бъдем здрави, щастливи и успешни. Всеки сам избира начините и методи за превенция, лечение, терапия и подържане на добро здраве и разположение на духа. Всеки сам е отговорен или безотговорен към своето собствено благополучие. Всеки човек развива в себе си – заслугата или вината за състоянието в което пребивава.

Един от успешните методи за постигане на психоемоционална зрялост, превенция и терапия е Астроанализата, като неразделна част от Астрологията. Обемът и материята на астрологията са изключително големи и богати. Поради „спираловидното“ си естество, а не статично, астрологията е малко разбрана, лошо оценена и неоснователно отритната от обществото. С времето установих, че тя не е за всеки.

Астропсихологическите портрети които се съставят, не биха били пълни и верни, ако не включим астроанализ и ретроспекция в съставянето на всяка индивидуална или обща психокартина.

Накратко, астроанализата е метод при който се проследява връзката между поява на причината (условието да се породи), самата причина (настъпилите условия) и следствието (до какво води), или причинно-следствена връзка. При този тип методи има висока успеваемост на диагностициране и според мен, е единственият верен начин да се стигне до правилната терапия. Много са факторите, които отличават един човек от друг, въпреки еднаквото ни биофизиологично естество. Тези различия се проявяват в психоемоционалното развитие и състояние. Няма напълно еднакви хора в това отношение.

Методите на изчисление при астроанализата са прости и конкретни. Те се състоят от разнородни въпроси към индивида за получаване на характерни данни, а след това се съставя и неговата астрологична карта. Тя съдържа изключително много информация за самият него, във всеки един момент от времето на неговия живот. Неговите рожденни данни, локация(среда) и кръвна група съставляват една обособена картина, обуславят неговото психоемоционално състояние и развитие като личност. И благодарение на „спираловидното“ си естество, а не статично, чрез астроаналитичен метод могат не само да се откриват проблемите, но и да се намери вярното решение.

Да не забравяме, че всичко се движи и нищо не е в застой.

Хората трябва да знаят, че при този подход са нужни няколко последователни изчисления, желание за самопознание, необходимо време и усилия от тяхна страна, за да се подобри състоянието. Диагнозата само указва от какво лечение се нуждае пациента.

„Спираловидното“ естество е същност на материята, която ни позволява да разглеждаме и проследим едно състояние, от самото му зараждане, неговото развитие и бъдеща резултатност в прогрес.

„Обусловеност“ е отношение на свързаност между две неща (състояния), явления, при което едното се съотнася към другото като причинно зависимо или подчинено на него.

%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%8e-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%b0%d1%81

Щастието е състояние като всяко друго психоемоционално състояние.

http://www.flagman.bg/article/77819

То е подвластно на човека и зависи от него.

 

http://vestnikpriatel.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0/

%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b8-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b0

И, колко точно е написано в книгата – “Властта е изкривеното състояние на възрастен човек, без да е порастнал”. Наистина, за пътуването на Инифъл, замисляйки се и прочитайки книгата, човек би разбрал, че всъщност това е едно обикновено пътуване в нещата, които ние самите сме направили необикновени, които, ние, хората, пропускаме да забележим в своето всекидневие.

http://samokov365.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%B5-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B2-%D0%B2-%D1%81/

Д.Ангелова

Този текст е обект на авторско право и препубликуването му отчасти или изцяло се разрешава само с посочване на автора и линк към статията.

За въпроси, прогнози и/или обучение:

astroanalitik@abv.bg

 

бутон за сайт

Facebookyoutubeinstagram


Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*